VOLUNTARII TRIB – MISIUNE

TRIB NU TE LASĂ ÎN URMĂ! ALEARGĂ CU NOI!
HAI CU NOI!

Asociatia Club Sportiv Trib Suceava (ACSTRIB) organizează anual mai multe curse de alergare, de la cele de 2 km la cele de maraton. Suntem o asociație non-profit, iar scopul nostru este să promovăm alergarea și un stil de viață sănătos.

Dacă vrei să te implici în organizarea curselor noastre, te invităm să te înscrii ca voluntar. Voluntarii noștri au diverse responsabilități, de la înscrierea participanților la amenajarea traseului. Toate activitățile sunt coordonate de voluntari cu experiență, care te vor ajuta să te integrezi rapid în echipă.

Voluntariatul la ACSTRIB este o experiență plină de satisfacții. Vei avea ocazia să te întâlnești cu oameni din toată țara și să contribui la organizarea unui eveniment important pentru comunitatea noastră. De asemenea, vei avea parte de o mulțime de activități distractive și de momente de neuitat.

Dacă ești interesat să te implici ca voluntar, te rugăm să completezi formularul de pe site-ul nostru. Toate formularele sunt procesate în ordinea sosirii, așa că nu ezita să te înscrii cât mai curând posibil.

Vino cu noi!

PATRU MOTIVE PENTRU A TE INSCRIE:

Echipa TRIB
IN IMAGINI